28 Şubat 2012 Salı

Cumartesi Gezmesi

Merhaba.! 

Hızlı haftasonumuza devam edelim istedim,hele de dışarıda kar havası varken moral oluyor:)
Cumartesi erkenden evden çıkıp önce Eminönü'nde, sonra Eyüp'te gezip Büyükçekmece'ye annanemize gitmekti niyetimiz. Tabi benim kızım geç yatıp geç kalktığı için, 12'ye doğru ancak evden çıkabildik. 



Feribotla Eminönü'ne geçtik. Siz siz olun arabayla Eminönü'ne gitmeyin ya da daha erken gidin, 5- 6 tane dolu otopark dolaştıktan sonra, Sultanahmet'in arka tarafında birtanesine nihayet park ettik. Kızımı kangurusuyla gezdirdi halası, bebek arabası ve Eminönü'nü düşünemiyorum bile, hele Cumartesi günü.



Tramvayla Beyazıt'a çıkıp Kapalıçarşıya girdik. Tabiki kendimi İpekevi şal almak için Fringe'ye attım. Benim gibi ismini ve yerini karıştırsanız da sorun etmeyin, sorunca tarif ediyorlar.



Oradan geze geze Hayyam Pasajı'na gittik. Veeee nihayet istediğim fotoğraf makinesini aldıııık:) Canon 600D. Güzel fotoğraflar çekmek için sabırsızlanıyorum:)



Bir yerlerde yemek yiyelim dedik pasaj çıkışı. Eşim tutturdu kurufasulye yiyelim, çok meşhur buranınki v.s. Biz de ona uyduk, ben döner aldım, ama ne dönerini ne de fasulyesini beğendim:) Fotoğraflarını çekseydim keşke, bu internetten...






Kızım kucağımızda uyuyakaldı, hava soğudu, Eyüp trafiği de yoğun olunca uğramadan devam ettik. Umreden dönen bir akrabamıza uğradık ve tahmin edin ne olduuu? Kurufasulye pişirmişler:) Neyse ben öğlen yememiştim zaten diyerek aldım bir tabak. Akşama annanemlere geçtik veee ne olduuu? Kurufasulye:)) 


Eşim umuyorum bir daha dışarda kurufasulye diye tutturmaz:))

6 yorum:

elifini dedi ki...

çok hoş bi blog ve böyle hoş bi bloğun niye bu kadar az takipçisi var anlamadım bloğun hayırlı olsun bana da beklerim :))

Serpil dedi ki...

saol:)aslında bir avuç arkadaşımın haberi var bloktan,sen nasıl buldun şaşırdım, güzel düşüncelerin için teşekkür ederimm:))

Adsız dedi ki...

güzel olmuş blok bu arada canon 600 ne kadar a aldın

Serpil dedi ki...

Adsız; teşekkür ederim. makine 2000 liraydı. tanıdığınız bir firma falan varsa,onlar adına alarak bir kısmını geri alabiliyorsun paranın.

Unknown dedi ki...

teşekkür ederim serpil hanım bende canon 550d almayı düşünüyorum

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.