9 Mart 2012 Cuma

Akşam kaçamağı - Kombin


Geçen akşam birden "hadi kalkın dışarı çıkalım" dedi eşim, pek huyu değildir, fırsatı değerlendirelim dedim hemen:) 


Çocuklu bir aile olarak en yakın alışveriş merkezine attık kendimizi. 11 aylık kızım artık arabasında durmuyor! Alışveriş arabasını sevdiğini keşfettik,onunla gezdiriyoruz,  bir süre sonra ondan da sıkılıyor tabi, haydi al kucağa:) 

İşte kızım merakla her geçenin arkasından bakarken:))


Bu aralar severek taktığım kırmızı şalım yine baş tacı:)  Bu trenchi de seviyorum, omuzlarındaki, kol ağızlarındaki ve ceplerindeki detaylar hoşuma gidiyor.Bir de indirimde çook uygun fiyata alınca daha çok seviliyor:)


Flaşlı çekince renkler kendini daha çok belli etmiş. Bu fotoğrafta 30 derece eğimli durmayı nasıl başarmışım acaba?:)


Burada biraz korkunç mu çıkmış?:)


Hep kendi resmimi koyuyorum bir de kızımın kombinini koyayım dedim ama inatla poz vermedi cimcime. Kızımın üzerinde babaannesinin ördüğü kırmızı elbise ve bolerosu var.



Şalı bağlamadan omzuma atmayı seviyorum ama bir bebekle tam bir işkence!:) Bir yandan kızım çekiştirir, bir yandan ona eğilip kalkarken bozulur derken işte aldığı son hal:)


Şal - İpekevi
Trench - Paşabey
Kot Pantolon - Mavi 
Bot - Greyder
Aksesuarlar - Primark

5 yorum:

bırtutamkekik dedi ki...

merhabalar:)
sayfanız ve siz çok hoşsunuz gerçekten..
samimiyetiniz ile süslediğiniz sayfanıza,bayıldımm..
takipçinizim.
bende sizi beklerim sayfama,arzu ederseniz tabiki..
gönül dolusu sevgilerimle...
:)

Serpil dedi ki...

çook teşekkür ederim:))beğenildiğine sevindim..

Huzur Moda dedi ki...

çocuklu olunca şal işkence oluyor insana...bende arkadan bağlayıp bir ucunu arkaya bir ucunu omzumdan önüme sarkıtmayı seviyorum ne yaparsan yap bozulmuyor...trençkotuna bayıldımm. şu yorumladaki kelime doğruamayı kaldır lütfen bıde onu yazcam diye uğraşmak öldürüyo insanı:))

Serpil dedi ki...

bazen ben de senin dediğin gibi bağlı kullanıyorum şalı.
kelime doğrulamayı da hatırlattığın iyi oldu,hemen kaldırdım,"Allah'ım ben robotum" diyesi geliyo insanın nasıl harfler onlar öyle:))

yasemin dedi ki...

ben de aslında çok isitiyorum bağlamadan şalı örtmeyi ama nedense pek beceremiyorum: ) illa bağlayacam arkadan: ) kırmızı şal da çok şık durmuş... ben de beklerim bloguma sevgiler: )