25 Haziran 2012 Pazartesi

Düğün Kombini

Cumartesi eşimin arkadaşının oğlu evlendi. Yanlış anlaşılmasın arkadaşının emekliliği geldiği için, oğlu da evlenecek yaşta tabi. Güne kahvaltı sonrası düğünle başladık. Sonra Büyükçekmeceye, yani İstanbul'un bir ucuna gittik, bizim yeğenlerin sünneti vardı. Tek kıyafetle ikisini aradan çıkarmış oldum.
Tabi ki sıcakta arabada Asya'yla uzun ve yorucu bir yolculuk oldu. Aslında uzun uzun anlatmaya gerek yok yaşayanlar iyi bilir, yaşamayanları da sıkmayayım. Özetle gündüz zordu, gece ise hiç uyumadı, ağladı sabaha kadar, çokta sıcaktı. Sabah 7'den sonra yattı birkaç saat. Öyle..
Bu etek teyzemin ellerinden çıkma sağolsun, kumaşı çok güzel, su gibi kayıyordu üstümde. Yarım kloş gibi yaptık. Giyerken çok mutlu hissettim.
Bu aralar kızımın da hoşlanacağı etkinlik, gezi arayışındayım.. İstanbulda yapılabilecekler, belki yakın mesafede gidilebilecek şöyle şirin havadar minik çocuğa uygun yerler... Tavsiyeleriniz? Ölelim mi yoksa:)

Geçenlerde sahile gittik, biz çayımızı içerken kızım oynasın diye düşündüm. Bizimki alıp başını gidiyor, piknik yapanların masalarına uğruyor, biri lahmacun uzatıyor baktım. Biz utanıyoruz, gitmesini engellemeye çalışıyoruz ama nafile. Sonunda kaptık eve geldik.

Bebekle gidilecek, gezilecek yerler diye bir site mi hazırlasam diyorum bazen, fazla seçenekte yokki. Hele ilk zamanlar çok düşünürdüm bu çocuklu insanlar ne yapıyor, nereye gidiyor diye. Alışveriş merkezlerinde geçiyor haftasonlarımız. Artık bizim o şansımız da yok, kızım arabada durmuyor, gezmek oynamak istiyor. Yine biraz daha büyük olanları avmlerde oyun alanlarına bırakıyorlar. Annelik zor zanaat vesselam! 
Görüşmek üzere!

Şal; İpekevi
Ceket; H&M
Etek; Serpil Collection 






8 yorum:

Swotpisces dedi ki...

evet çocuklarla zor gezmek tozmak. Kombin çok şık...

Unknown dedi ki...

ne güzel bir yer burası... ceketin de çok hoş:)

Serpil dedi ki...

Swotpisces; teşekkür ederim:)öyle gerçekten,ben çocuk sayısını teşvik kadar, onlarla güzel vakit geçirebileceğimiz ortamların arttırılması taraftarıyım..

evimbenimatölyem; salon güzeldi gerçekten. teşekkür ederim:)

sedaSRC(biçerdiker) dedi ki...

annenin güzelliğe bakın yav :) maşallah diyem ayrıcada eteğin ceketin mikemmeeel olmuş canım beyaz ya çok severim ♥

Serpil dedi ki...

sedaSRC; çok teşekkür ederiim:)

Gurme Şirine dedi ki...

öncelikle hayırlı olsun demekistiyorum...
ve sonra çok ama çok şık olduğunu belirtmeliyim...
beyaz yazın en sevdiğim renk...
çok güzel bir kombin olmuş...
şalın çok hoşuma gitti, çok güzel duruyor derken baktımki ipekevinin şalıymış...
ondan böyle güzel ve kaliteli duruyormuş...

bu arada çocukla gidilecek yerler sormuşsun canım...
benim henüz çocuğum yok ama gittiğim bazı mekanlarda çocuklara oynama alanı falan yapmışlar çok hoş, biizmde çocuğumuz olursa buralara mutlaka geliriz demiştik...
mesela hafta sonları eşinle ve kızınla brucha gidebilirsin mekan ünlüergurme restourant maltepe de denize karşı ve çocuk oynama alanı var, istersen dışarda da kahvaltınızı yapabilirsiniz, çok güzel bir yer mutlaka bak derim, ve birde sana fethipaşa korusu yani üsküdar sahilin üstü dilruba restourantı öneriyorum onunda çocuk alanı var zaten orman içinde yürüyüşde yapabilirsiniz, çok nezih ve güzel bir yer...
şimdilik bu kadar canım...
öptüm kocaman...
sevgiler...

Serpil dedi ki...

Gurme Şirine; çok teşekkür ederim canım:) fethipaşa korusuna kızımdan önce giderdik, çocuk alanı hiç dikkatimi çekmemiş. ünlüer gurmeyi de muhakkak deneyeceğim, tavsiyelerin için çok teşekkürleeer:)

Gurme Şirine dedi ki...

ne demek canım benim...
arkadaşlıklar dostluklar bugünler içindir...
yardımcı olabildiysem ne mutlu...
hem benim de çocuğum olduğu zaman bilmediğim şeyleri size danışacağım...
öptüm kocaman...
sevgiler...