7 Haziran 2012 Perşembe

Kahve Keyfi ve Pudra Pembesi

Dün yağmur yağarsa diye yanına şemsiye alıp, dışarı beyaz pantolonla çıkan kişi bendim. Baya çamur oldu tabi. Bu fotoğraflar  birkaç gün önce, daha kuru bir havada çekildi. Ama yağdı, ne güzel oldu değil mi, hava serinledi, miss.. Vallahi yağmurda yürümeyi özlemişim. 
Korkarım bütün yazı bu şalım ve minicik topuklu beyaz ayakkabılarımla geçireceğim. Bakıyorum da çoğunlukla onları kullanıyorum.
Bu fotoğrafı orjınal boyutunda koydum, baktım görüntü daha net böyle.
Pazar günü teyzemlerin işi vardı, biz de kızlarla ilgilenmek için evde oturduk birkaç saat. Tabi ağzım boş durmadı. Bunlar da twitterdan paylaştığım resimler. 

Ne de köpüklü kahve yaparmışım:p Siz de bu beyaz köpüklerden yermiydiniz çocukluğunuzda? Okulun yanındaki pastaneden alırdı annem bana, hey gidi günler.
Bu fincan en az 150 yıllıkmış. Teyzemin babasının annanesinden kalmış. Biraz nostalji yapayım dedim ama bu kadar değerli olduğunu bilsem kullanmaya kıyamazdım. Ne kadar zarifler değil mi? Ne varsa eskide var işte..
Güller de bayağı dökülmüş, ne güzel önünde fotoğraf çekiliyordum bol bol. 
Bu bileklikler Almanya hatırası - Belçika mı demeliydim?- Uygun fiyata, bol aksesuar bulunduğunu öğrenince, Primark mağazasına gitmediğimiz her gün gözüme uyku girmedi, götürenler sağolsun! Sevgili kuzenlerim, siz kendinizi biliyorsunuz:)
Keşke bir de 2 saatte tüm reyonları dolaşma,her şeyi elleme eğitimi alsaydık akşamdan, aklım kaldı! Halbuki bize söylemişlerdi "Beğendiğiniz her şeyi sepete atın, kasa kuyruğunda denersiniz" :) Yapamadımm. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, Almanyada dillerini bilmediğimiz için biz gayet Fransız kalmıştık. Belçikada kuzenlerim de aynı durumu yaşadı,halimizi anlamışlardır. Kasada kaç parça ürün aldığımızı heceleyerek, el kol hareketleriyle anlatışımız eminim çok açıklayıcı olmuştur.

Şal; İpekevi
Hırka; Koton
Etek; Aker
Çanta; Forewer New

Görüşmek üzere!


4 yorum:

Gurme Şirine dedi ki...

ooooh çaylar kahveler, kekler...
daha ne olsun :))
canım çekti valla :))
bu arada şu merserize hırkalardan bende istiyorum sevgili arminenin indirime girmesini bekliyorum :))
ordaki hırkalar çok güzel :))
özellikle saks mavisi ve beyaz...
beyaz giyinmeyi bende çok severim özellikle yazın :))
yine her zamanki gibi çok şıksın canım....
söyleyecek söz yok...
takılarda süper olmuş...
kocaman sevgiler...

sedaSRC(biçerdiker) dedi ki...

takılara baaak takılara ne kadan güzeller♥

Serpil dedi ki...

Gurme Şirine; çok teşekkür ederim canım:)evet arminede güzel parçalar vardı ama onlar nasıl fiyatlar öyle,iyi bir indirim bekliyoruuz:)

sedaSRC; teşekkür ederiim, o sizin güzelliğiniz:)

Nur K.♥ dedi ki...

Ayyy kahve fincanına bayıldım Çok güzel. Kombinini de güzel yakıştırmıssın. :)