1 Nisan 2012 Pazar

Davet Kombini

Geçen hafta resmi bir yemeğe davetliydik. Çok abartmayayım ama şık olsun dedim, dökümlü uzun siyah eteğimin üstüne modelini çok sevdiğim krem ceketimi giydim. Düşkün zürafalar gibi olmamışımdır umarım:)




Bahar geldi bu şalımı zevkle takmaya başladım, bu sezon böyle yumuşak renkleri göreceğiz her yerde.


Yemekte kalabalık olunca fazla fotoğraf çekemedik, bir şeye bakmak için uğradığımız en yakın avmde fırsatı değerlendirdim ben de.


Eteğim Batik'ten indirimden aldığım parçalardan. Süet yumuşak bir kumaş, kurtarıcı oldu gerçekten, sık sık görebilirsiniz. Renk verdi ama geri götürmeye fırsat da bulamadım, gittikçe rengi açılırmıki..



Boncuk işlemeli siyah çantam elimde, Urfa'dan almıştım.


Bu arada biliyorsunuz kumaş aldım geçenlerde, etek ve bluzlerim dikim aşamasında, ceket de diktirmek istiyordum, 100 civarına dikiyorlar, beğendiğim olursa hazır alırım en azından ne çıkacağı belli. 


Bursa'da öğrenciyken de kumaşçılara,terzilere dadanmıştık. Bir de Urfa'da terziler ucuza dikiyordu bayağı ama kendi bedeninize göre olmamasını göze alacaksınız. Ben iki kaban diktirmiştim, biri iki beden büyük oldu hamileyken giydim:) 

Sizin de var mı terzi maceralarınız? Kendisi dikenlere saygılar!




5 yorum:

Kübra'nın GÜNLÜĞÜ dedi ki...

çok şık bir konbin olmuş:)
sizede çok yakışmış
hayırlı günler,sevgiler
çekilişime beklerim:))

Gurme Şirine dedi ki...

canım ceketin çok hoşmuş...
güzel kombin olmuş...
kocaman sevgiler...

Serpil dedi ki...

teşekkür ederimm kızlar,beğenmenize sevindim:)

elifini dedi ki...

ceketin çok şık görünüyor sana da çok yakışmış:) ben anladım ki bu sorunlarımıza çare olarak hepimiz terzi olup çıkıccaz başka çaresi yok

Serpil dedi ki...

elifini; bana da öyle geliyor:)