30 Nisan 2012 Pazartesi

Mavi-Yeşil Bir Sahil Keyfi

Evet başlığı çok aradım. Yani blog yazmanın en zor kısmı bence. Pazar günü güzel havayı gören kendisini deniz kenarına atmış, biz de sahildeydik. Açık havada yürüdük, kızımı bisikletiyle gezdirdik.

Asya artık her gün haklı olarak dışarı çıkmak istiyor, ayakkabıları "Mama" diyerek getirip salonun ortasına koyuyor, kapıya gidip ağlıyor. Parka gidip çocukları görünce de mest oluyor. "Asya geldi, asya geldi" diye bağırıyor, herkes onu bekliyor ya:)
Bol paça kotum en az 6-7 senelik, bu sene yeniden vitrinlerde. Kısa boylu, kilolu bayanların bu modelden uzak durması gerektiğini hatırlatalım. Geçenlerde anneme gittiğimde orada bıraktığım eşyaları karıştırırken buldum bende. Evet her gittiğimde hazine sandığı karıştırır gibi ne var ne yok bakmayı çok seviyorum. Çocukken de annemin sandığı açışını izlemeyi çok severdim, içinden ne çıkacaksa.
Kızımın bu elbisesi de sözde 12 ay için ama bluz olmuş, kurban bayramında almıştım tee. Çocukların kıyafetlerini de mi küçük kalıp yapıyorlar? Butları çıkmış ortaya. Bir de lacivert şirin bir bolerosu vardı elbisenin bu arada.
Annesiyle birtanesi:)
Hava güzel olunca renkler de ne kadar canlı! Bu arada kızım da en güzel  çığlıklarını atmaya başladı, yazıyı bağlama vaktidir.
Şalım daha önce de çok kullandığım İpekevi su yeşili, kot LTB, bluz herhangi bir butik. Kızımın kıyafetlerini de yazsam mı acaba? Lcw,Panço.. vs değişiyor, burada elbise B&G Stores çorap Bücürük.

Allah yolunda mallarını infak eden, sonra verdiklerinin arkasından başa kakmayı, gönül incitmeyi uygun görmeyen kimselerin Rableri yanında mükafatları vardır. Onlara hiçbir korku yoktur ve onlar, üzülmeyeceklerdir. ( Bakara-262)





9 yorum:

elifini dedi ki...

o asya nın çorabını yesinler.ana-kız maşAllah size:))

Gurme Şirine dedi ki...

hafta sonu hava çok güzeldi...
bende bir sahil turu attım ama foto çekmedim :(((
biraz deniz habası alayım dedim :))
bazen insana iyi geliyor ...
bu arada yazın en çok kullandığım renk beyazdır...
çok seviyorum beyazı :)))
beyaz tuniğin kotla çok güzel olmuş :)))
çok rahay bir kombin :))
yine listenin zirvesindesin canım ...
eee tabi cici kızın da :))
kocaman sevgilerimi yolluyorum san :))

Serpil dedi ki...

elifini; teşekkür ederiiz:)

Gurme Şirine; deniz havası iyidir, denizi olmayan bir yerde insan kendini nereye atar diye düşünüyorum bazen ve düşüncelerin için çok teşekkürler:)

Unknown dedi ki...

Ben de çok beğendim. Maşallah ana kız havalısınız. Beyaz bluzuna ayrıca bayıldım. Nereden aldığını yazsaydın keşke. Sevgiler...

serpil dedi ki...

Öğretmenin Mutfağı; teşekkürler, emin olmadığım için yazmamıştım, sanırım Ümraniye Yaşmak'tan aldım.
Önceki yazılarımda da bazen yazmıyordum aldığım yerleri, itici olur mu diye, ama ben okuduğum bloklarda yazılmasını tercih ediyorum..bu ara ben de yazmaya başladım.

sedaSRC(biçerdiker) dedi ki...

o asyanın sarı sarı saçlarını parmaklarını yerler yav maşallah barekallah <3

Emine dedi ki...

Ikinizde tatlı olmussunuz :)

Sumeyye dedi ki...

ben bluzu çok beğendim :))açık halini fotoğraflamanı bekliyorum ki kalıbını anlayabilelim :))

Serpil dedi ki...

sedaSRC, Emine; teşekkür ederiiz:)

Nilla; teşekkürler:) tamam koyarım en kısa zamanda fotoğrafını, sen bu dikiş işini bayağı söktün:)