19 Haziran 2012 Salı

Maxi Etek - Türkçe Olimpiyatları

Yine bir hafta geçmiş, bir türlü fırsat olmadı yeni yazı yayınlamaya. Geriye doğru gidersek haftasonu Buyaka'daydık. Hemen Green Salad'a attık kendimizi. Burada yazmıştım, çok seviyorum menülerini, Anadolu yakasına da geldiği için çok memnunum. 
Sonra  vitrinleri gezdik bir bir, Kiehl's mağazasına uğradım. Yeni ürünlerimi bir sonraki yazıda anlatmak istiyorum. Bir bakımlıyım bu ara sormayın gitsin. Bu arada haftasonu kalabalığından korkanlardansanız hiç çekinmeyin, Buyaka'nın müşteri portföyü anlaşılan tatilde, çok tenhaydı, mağazalarda 3-5 kişi dolandık durduk.
Buradaki kıyafetlerimi farklı kombinlerle daha önce de gördünüz. Uzun etekleri hırka ve kolyeyle birlikte giyince hoş ve rahat bir görüntü ortaya çıkıyor. Hırka deyince, çok dertliyim, pantolon üstü uzun yazlık model bulamadım bir türlü. En son Mango'dan aldım bir tane ama hem istediğimden kısa hem içini belli ediyor biraz. Bir de delik çıktı, bakalım aynısını bulup değiştirebilecekmiyim. 
Aksesuarlar Almanya, daha doğrusu Belçika hatırası, Primark. Aksesuar için sınır geçen kaç kişiyiz. Tabi Aachen'dan Belçikaya geçmek, İstanbul'da köprüyü geçmek gibiydi. 
Annem 15 günlük izne çıktı, sağ olsun bizde kaldı geçen hafta, Asya'yla ilgilendi. Perşembe günü de hazır fırsat varken Türkçe Olimpiyatlarının kapanış programına gittik Ttnet Arenaya.
50 bin kişilik statta hava boşlukları dahi doluydu, dışarda da büyük bir kalabalık varmış sonradan gördüğüm kadarıyla. Televizyonlarda görmüşsünüzdür. Zaten 9'da başlayacak program için 6'da stat dolmuştu. Servis bizi 4.15te stada bıraktığında da iyi bir kalabalıkta vardı, öyle yani.
Müthiş bir atmosfer vardı. Benim gibi ayfonu internetsiz kullanan biri olunca o coşkuyu anında paylaşamadım. İnternet hizmeti vardı statta ama bağlanmadı bir türlü. Zemine projeksiyondan görüntü yansıttılar. Gerçekten iyi hazırlanılmıştı.
Evet ne denir, stadda bir pankart vardı "Sizleri yetiştiren öğretmenlerin ellerinden öpüyoruz" 
Başbakan alkışlarla karşılandı, o da çiçekler attı. Gerçi ben öğretmenler hakkında söylediği sözler yüzünden kırgın ve kızgınım. Şimdi "Sana dokununca mı kızdın?" diyenler olabilir. Ben ne katıksız hayranlarındanım, ne de her hareketine muhalefet olanlardan. Öyle.
Çıkışta tabiki ortam mahşer yerine döndü. Bir üst geçidi 20 dakikada geçtik. Biz yine iyi geçmişiz. Bir buçuk saate yakın otobüsteki diğer arkadaşların dönmesini bekledik. Eve 2'de vardığımızda başka servislerden de inenler vardı sokaklarda. Gece yarısı çok hoş bir görüntüydü..
Görüşmek üzere!
Şal; İpekevi
Hırka; Koton
Etek; Serpil collection

6 yorum:

Gurme Şirine dedi ki...

canım merhaba,
yine şıklığınla göz kamaştırıyorsun...

canım ya büyaka hep öyle yani hiç kalabalık değil...
hep müşterisi az...
ben ne zaman gitsem sakin :((
sanırım mağazalar çok pahalı olduğu için insanlar pek gitmiyor büyakaya...
outlet olsa bayıla bayıla gider herkes :))

eee hadi bakalım şirine gider...
kocaman sevgiler canım...

sedaSRC(biçerdiker) dedi ki...

bu yıl türkçe olimpiyatları beni de büyüledi muhteşemdi bide kalpli kolyene ekrana yaklaşıp baktım :) içinde kalp olan herşeyi çok severim ♥

Kübra'nın GÜNLÜĞÜ dedi ki...

canım eteğin çok şık
rengine bayıldım:)
hayırlı günlerde giy inş.

Gurme Şirine dedi ki...

canım ya sen tunik aradığınıo söylemiştin...
ben de yazmayı unutmuştum...
şimdi söyliyeyim bari dedim...
armine de merserize pantalonun üzerine giyilebilecek hırkalar var çok şeker mutlaka bak derim...
bende almayı düşünüyorum..
kocaman sevgiler canım...

Bak Bu Harika dedi ki...

eteğin rengi süper.

görüşmek üzere
www.bakbuharika.blogspot.com

Serpil dedi ki...

Gurme Şirine; tamam canım armine aklımda, teşekkür ederiim:)

sedaSRC; çok güzeldi evet..teşekkürleer:)

Kübra'nın Günlüğü; amin,teşekkür ederim:)

Follow_me; teşekkürler:)