4 Haziran 2012 Pazartesi

Sahil Keyfi - Saks Mavisi

Haftada 3 yazı yayınlıyorum,bu ne çalışkanlık derken,nazar mı değdirdim kendime nedir. Bir hafta olmuş. Kızıma bakmak için 1 yıl izne ayrılmıştım, geçen hafta bitti iznim, koşuşturma da başladı tabi. Sabahları geç kalkan kızımı kaldırıp, onunla okula gitmek çok yorucu. Onu mu kovalıyım, iş mi yapayım şaşırıp, kan ter içinde kalıyorsun, çocukta sefil oluyor. Eylülde bakıcı ayarlayacağım inşaallah. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.


Haftasonu ailecek sahile attık kendimizi. Annem de vardı bu kez. Asya'yı bisikletiyle dolaştırdık biraz sonra indirdik yürüdü. 
Çimlerle tanıştı kızım, önce basmaya korktu çocuk. Çukurun kenarında bekler gibi durup basmadı ayağını. Alışınca sahilde zigzaglar çizerek deli gibi dolanmaya başladı, biz de 3 kişi yakalamaya yolunu kesmeye çalışıyoruz. Kurban bayramında kurbanlıkları yakalamaya çalışan yurdum insanları gibiydik. Çimlerde oturdu, çiçekleri yoldu,inceledi. Sonra eve attık kendimizi, sıcaktı hava malum, beklenen yaz geldi mi nedir? İnsan şikayette edemiyor canım bu kadar bekleyince.
İnce rahat bir gömlek, sıcakta kullanışlı oldu. 2 sene önce çok da ucuza bu gömleği alırken, her zaman bulamam diye iki tane almıştım, çok komik.
Almak deyince, 9 Haziranda Shopping Fest başlıyor biliyorsunuz. İnşaallah indirimler fos çıkmaz, kaç aydır bekliyorum yani.
Kızım bacak bacak üstüne atmış, çiçekleri inceliyor, bir keyif bir keyif, maaşallah.
Akşama da arkadaşımın oğulları için düzenlediği sünnet yemeğine gittik. Bir organizasyon firmasıyla anlaşıp, bahçelerinde yaptılar, çok güzel olmuştu her şey. Özellikle palyaçolar çocuklar konusunda çok başarılıydı. Kelebek oldu kızım da. Annelik böyle birşey demekki,baktım da hep Asya'dan bahsediyorum.
Receb ayını yarıladık bu arada. Yapmak istediğim bir sürü şey vardı, başlayamadım hala çok mahcubum. Bol bol Kuran okuyalım, dua edelim. Rabbim bu güzel ayları değerlendirebilenlerden etsin bizi. Amin.

Şal; İpekevi 
Gömlek; Seven Hill
Pantolon; Mavi

7 yorum:

Gurme Şirine dedi ki...

sax mavisini çok severim...
bu sene bende akerden aldım sax mavisi bir şal...
beyazla harika olmuş canım...
yine her zamanki gibi süpersin...
İNşallah kızına iyi bir bakıcı bulursun canım...
annen yakınsa annene de bırabilirsin...
tabikisi sen bilirsin...
kıızn çok ttatlı...
maaşallah...
kocaman sevgiler canım...

Serpil dedi ki...

çok teşekkür ederim canım:) annem çalışıyor, iyi birisini buluruz inşaallah..

Adsız dedi ki...

yerim ben o cimcimeyi Maaşallah ne kadar tatlı.Allah bahtını güzel eylesin.Güzelliğini nerden aldığı belli anneciğine de 41 kere Maşallah..:)mavi gördüm mü içim gidiyor çok severim..güzel blogunla tanıştığıma çok sevindim..hayırlı akşamlar:)

Serpil dedi ki...

keshkule; Amiin,Allah razı olsun:)teşekkür ederim güzel yorumların için.

Annisa Mulia Razali dedi ki...

The color of that shawl is so beautiful :)
Cute baby as well..

AHLâM'DaN dedi ki...

çok tatlı kızın var maşallah..
senden almış sanırım güzelliğini..çok şıksın canımcığım...

Serpil dedi ki...

Annisa mulia; Thank you!

AHLAM'DAN; çok teşekkür ederim:)